Training

We bieden een training aan omtrent het thema ‘Vroegsignalering’

Soms wil je zo graag iemand kunnen helpen, maar heb je gewoon geen idee wat je moet doen of waar je moet beginnen. Je bent bang om het veelgehoorde ‘woar bemuj’ oe met?’ te horen, of wilt niet bemoeizuchtig overkomen. Hoe doe je dat dan? 

Nou… dat leren we je in onze online training! Met deze training vergroot je je kennis op het gebied van schulden & armoede of verslaving, en geven we je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je omgeving. 

Ons aanbod

Online training!

In verband met de huidige Corona-maatregelen is het lastig om trainingen op locatie te geven. Daarom hebben we er voor gekozen om de trainingen online aan te bieden. Ideaal, want dan kun je op je eigen tijd, heerlijk onderuitgezakt op de bank, met een lekkere bak eigen gezette koffie, zelf beslissen hoe, waar en wanneer jij de training wilt volgen. 

Achter de schermen zijn we hier hard mee aan het werk. Wil je je alvast aanmelden hiervoor, dan kan dat. Klik hier voor de training ‘Signaleren en Bespreken van Verslaving’ en klik hier voor de training ‘Signaleren en Bespreken van Schulden & Armoede’. 

Ook zijn er organisaties, verenigingen of kerken die ervoor kiezen wel met een heel team, op locatie, een live-training te willen volgen. Deze trainingen zijn uiteraard meteen te plannen en in te boeken. Klik hier om de training ‘Signaleren en Bespreken van Verslaving’ aan te vragen, en klik hier om de training ‘Signaleren en Bespreken van Schulden & Armoede’ aan te vragen. 

Uiteraard zijn er ook specifieke situaties of omstandigheden die een aanbod-op-maat vragen. We kunnen je daar eventueel gericht advies in geven. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

online training
Boks

Over de training

Tijdens onze trainingen duiken we in de wereld van armoede, schulden of verslaving. We helpen je het beter te begrijpen, geven tips en handvatten en oefenen met vaardigheden waarmee je een laagje dieper kunt komen in contact met de mensen waar jij je zorgen over maakt. 

Al onze trainingen vragen inzet van de deelnemer. Dit geldt voor zowel de online, als de offline trainingen. Het is geen lezing waarbij er 2,5 uur enkel informatie gegeven wordt. Het is een interactieve training vol kennisoverdracht, werkvormen, denktriggers, stof tot nadenken, herkenningspunten, casussen, video’s, stellingen, en ervaringsverhalen. 

Doelstellingen

Praktisch

Vraag hier de training aan

  Jouw naam (vereist)

  Jouw e-mail adres (vereist)

  Welke training wilt u aanvragen? (vereist)
  'Signaleren en Bespreken van Verslaving''Signaleren en Bespreken van Schulden & Armoede'

  Wilt u de training Online of Offline? (vereist)
  OnlineOffline

  Vraag hier de voorlichting aan

   Jouw naam (vereist)

   Jouw e-mail adres (vereist)

   Welke training wilt u aanvragen? (vereist)
   'Signaleren en Bespreken van Verslaving''Signaleren en Bespreken van Schulden & Armoede'

   Wilt u de training Online of Offline? (vereist)
   OnlineOffline