Startbox
Aanvragen

De startbox is een pakketje met informatie over VroegSignaleren Twenterand en inspiratiemateriaal wat jou op weg helpt om iets (meer) te gaan betekenen voor de mensen om je heen die mogelijk worstelen met armoede, schulden of een verslaving.

Startbox

Doel

Het doel van deze startbox is dat je iemand in jouw omgeving een hart onder de riem kunt steken. Op deze wijze creëer je een laagdrempelige manier om eens met iemand in gesprek te gaan, er voor iemand te willen zijn. 

Het kan zijn dat je zojuist te horen hebt gekregen dat de zoon van je buren verslaafd is. Zomaar aan de deur gaan voor gesprek, voelt zo bemoeizuchtig. Een kaartje met de tekst ‘Je staat er niet alleen voor’ kan dan zo veel zeggen wat je zelf misschien niet in woorden kunt uitdrukken. En weet je wel wat te zeggen, dan is daar op de achterzijde van het kaartje ruimte voor. 

Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je zoon en schoondochter nog maar net de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ze hebben het zelf nog niet zo openlijk benoemd, maar je wilt ze wel laten weten dat je er voor ze wilt zijn. Ook dan is de inhoud van deze startbox daar uitermate geschikt voor.

Inhoud startbox

je staat er niet alleen voor
als het even niet zo lekker gaat
'Koffiebox'
een momentje voor jou
'Theebox'

Gratis startbox bestellen!

  Jouw naam (vereist)

  Jouw e-mail adres (vereist)

  Jouw adres (vereist)

  Welke box wil je ontvangen? (vereist)
  Koffie-boxThee-box

  Omzien naar elkaar.

  Jij kunt iets betekenen voor iemand in jouw omgeving!